Η εταιρία μας

H TEKMAΡ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1987 και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου FPT στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με τις εταιρείες Lombardini Marine-KHOLER Engines και VM Motori, καθώς και τουςμειωτήρες  ZF και TwinDisc.

Η γκάμα των προϊόντων  περιλαμβάνει κινητήρες θαλάσσης και βιομηχανικούς κινητήρες με μεγάλο εύρος ιπποδυνάμεων (20HP έως 1200 ΗP), μειωτήρες καθώς και γεννήτριες.

 

Σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Νέου Φαλήρου στεγάζονται τα τμήματα  πωλήσεων, ανταλλακτικών, service και διοίκησης, ενώ υπάρχουν εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης σε καίρια σημεία στον Ελλαδικό χώρο, καθώς και κινητές μονάδες εξυπηρέτησης.

Η εταιρία μας διαθέτει συνεργείο άρτια  εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και με άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς, ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της νέας τεχνολογίας.

 

Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας διατηρούμε σημαντικό απόθεμα  κινητήρων και μειωτήρων και ανταλλακτικών , ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες προληπτικής συντήρησης, στις ανάγκες σε αναλώσιμα, όπως και σε κάθε επισκευή.

Πολιτική ποιότητας εταιρίας

Πολιτική απορρήτου εταιρίας